Catalog.hr

Srijeda, 20. 06. 2018. Online 339 korisnika
Država

Tokić - O nama

 

Tokić d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer preko 170 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Tokić u ponudi također nudi moto program (dijelove za skutere i motocikle) i teretni program (dijelove za kamione i autobuse).
Zajedno s franšiznim partnerima Tokić d.o.o. najveći je prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj.
Kroz više od 100 poslovnica diljem Hrvatske i BiH, Tokić d.o.o. nudi više od 170.000 različitih artikala: karoserije, motore, kvačila i transmisije, upravljanja i ovjese, sustave kočenja, ispušne sustave, autoelektriku i elektroniku, maziva i specijalne tekućine, autokozmetiku i autozaštitu, alate te dodatnu i obveznu opremu.
Svi naši dobavljači zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvali-tete i sigurnosti (ISO 9000, ISO 14000, ISO/TS/16949 i sl.), a većina njih proizvodi za prvu ugradnju.
 
Vizija
Naša vizija je da kao lider u industriji damo maksimalan doprinos ispravnosti automobila i sigurnosti vozača i vozila, tj. dobrobiti cjelokupnoga današnjeg društva. Stvaramo značajnu tvrtku koja uz kupce sretnim i zadovoljnim čini i svoje zaposlenike. Cilj nam je stvoriti tvrtku koja će u isto vrijeme biti inovativna kada je u pitanju tehnologija, a tradicionalna kada je u pitanju poštivanje čovjeka. Dugoročna vizija nam je postati lider u regiji uz orijentaciju na izvoz na strana tržišta i stvaranje dodatne vrijednosti.
 
Misija
Ulažemo sva znanja, iskustvo i trud kako bismo zadovoljili cjelokupne potrebe automehaničarskih radionica i vlasnika automobila prilikom popravka i redovitog održavanja motornih vozila. Taj cilj ostvarujemo nudeći širok asortiman uvijek raspoloživih proizvoda kroz razgranatu mrežu poslovnica i dostupnosti naših proizvoda svim kupcima. Pri tome posebnu pažnju pridajemo stalnom pružanju visoke kvalitete proizvoda i usluga koje nudimo, dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg osoblja te pristupačnom odnosu s kupcima.
 
Vrijednosti
 
Dugoročno zadovoljstvo kupaca
Jamstvo kvalitete proizvoda
Širok asortiman proizvoda
Stručnost zaposlenika
Integritet i poštenje
 
 
Tokić u brojkama
 
privatna tvrtka, 100% u vlasništvu obitelji Tokić
više od 100 poslovnica diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine
320 zaposlenih
više od 170.000 različitih artikala
više od 170 poznatih proizvodnih marki
Promet u 2014. veći od 314.mil. kuna

Pregleda: 528   Napisano: 06.06.2016. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u