Catalog.hr

Utorak, 26. 05. 2020. Online 337 korisnika
Država

Planet obuća - O nama

 

Planet Obuća, najveći hrvatski maloprodajni centar obuće odlikuje se najširim izborom sezonske obuće, vrhunskih proizvoda od kože i školskog programa.
 
Uz vlastitu proizvodnju i distribuciju obuće, putem svojih veleprodajnih i maloprodajnih centara, Planet obuća uspješno posluje već punih 20 godina.
 
U tom je razdoblju Planet Obuća postala nezaobilazno mjesto milijuna zadovoljnih kupaca, i to ne samo u Hrvatskoj,BiH i Srbiji.
 
Planet Obuća danas posluje u Hrvatskoj,BiH i Srbiji na 132 prodajna mjesta, te zapošljava 550 ljudi, pri čemu se najveći maloprodajni centar nalazi u Zagrebu na Slavonskoj aveniji 19a veličine 2900 m2.
 
Centri pod nazivom „Planet Obuća“ odlikuju se najširim izborom sezonske obuće i asortimana, te poslovanjem u više stotina kvadratnih metara, dok se manji saloni pod nazivom „Svijet obuće“ i „Planika“ uže specijalizirani.
 
Izgradnjom vlastitog distributivno-skladišnog centra površine 11 500 m2 „Planet obuća“ je objedinio svoje djelatnosti i osigurao kvalitetan i učinkovit plasman proizvoda u veleprodaji i svojim centrima u regiji.
 
Najveći smo maloprodajni lanac i po veličini asortimana koji nudimo,od kojeg najveći dio čine naši vlastiti brandovi:

SHOELALA,
NINA FASHION,
NINA EXCLUSIVE,
NINA COLLECTION,
ELLA,
ELENA-ženska obuća;
BRUNO BRUNI,
TIZIANO-muška obuća;
ELVITON,
ET-sportska obuća;
TOFI,
ELENA-dječja obuća,

 
u ponudi imamo i širok asortiman renomiranih europskih brandova obuće.
 
Stalnim praćenjem trendova i zbivanja na svjetskoj modnoj sceni nastojimo svojim potrošačima kroz ponudu naših kolekcija uvijek omogućiti aktualne modele obuće uz najpovoljnije cijene te najbolju uslugu.
 
Planet obuća – testirano korakom!

Pregleda: 1962   Napisano: 26.09.2013. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u