Catalog.hr

Ponedjeljak, 18. 06. 2018. Online 331 korisnika
Država

Info

 

Korisnička služba

 

 

 

 

 

Isprobajte GOLD madrac

Imate 100 dana da isprobate GOLD madrac – zato što je dobar i kvalitetan san ključan za zdrav i sretan život. Za više informacija posjetite JYSK.com/hr. 
Pročitajte više ovdje

Kućna dostava

Ne možete prevesti kupljenu robu doma? Ne brinite, možemo organizirati prijevoz za Vas. Za više informacija obratite se djelatnicima u našim trgovinama.

 

 

 

 

 

Zamjena u JYSK-u

Odlučili smo ne nametati nikakvo vremensko ograničenje za zamjenu. Naš jedini zahtjev je da artikl donesete neotvoren, u originalnom pakiranju te u dobrom stanju. Molimo ne zaboravite priložiti originalni račun.

 

 

 

 

 

Reklamacije

Vremensko razdoblje za reklamacije je 2 godine. Ukoliko imate određenih primjedbi o disfunkcionalnom proizvodu kupljenom u JYSK-u, molimo donesite upitni proizvod i racun u vašu lokalnu JYSK-ovu prodavaonicu.

 

 

 

 

 

Business to business

Ako ste zainteresirani za kupovinu većih količina namještaja i opreme za hotele, institucije ili slično, JYSK je uvijek spreman pomoći. Molimo kontaktirajte JYSK Business to business na del@jysk.com.

 

 

 

 

 

Jamstvo

U JYSK-u dajemo produženo jamstvo za odabrane proizvode iz našeg asortimana. Širok asortiman naših kvalitetnih popluna, jastuka i madraca nosi ovo jamstvo. Sacuvajte svoj racun i jamstvenu potvrdu.

 

 

 

 

 

Kontakt

U slučaju pitanja ili komentara, uvijek nas možete kontaktirati na JYSK.com/hr. Na istom mjestu možete pronaći i informacije o radnom vrijeme ili adresi Vama najbliže JYSK-ove prodavaonice.
Pročitajte više ovdje

 

 

 

 

 

Jamstvo cijene

Ukoliko ste u JYSK-u kupili određeni proizvod, a u roku od 2 tjedna isti proizvod vidite u našim trgovinama po nižoj cijeni, razliku u cijeni Vam nadoknađujemo u gotovini. Za više informacija obratite se djelatnicima u našim trgovinama. Ovo jamstvo vrijedi 14 dana od dana kupovine, a pritom je obvezno priložiti originalni račun. Ovo jamstvo cijene ne odnosi se na: vrtni namještaj, božićne artikle te izložbene artikle.

 

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u