Catalog.hr

Nedjelja, 31. 05. 2020. Online 339 korisnika
Država

Info

 

Tvrtka Alles d.o.o. osnovana je 01.06.1994. i u 100%-tnom je privatnom vlasništvu Thomasa i Vlaste Pandžić.
Osnovna djelatnost je trgovina na veliko i malo elektromaterijalom. Prilikom osnivanja u tvrtci su bili zaposleni samo vlasnici, a danas je zaposleno 75 djelatnika.
 
Od osnivanja tvrtka Alles d.o.o. imala je nekoliko faza proširivanja u smislu povećanja prodajnog i skladišnog prostora, proširivanja asortimana i zapošljavanja novih djelatnika.
 
S početnih 20-ak metara kvadratnih poslovnog prostora 1994., došli smo na 3000 m2 poslovnog prostora na prodajnim mjestima ALLES Elektrocentar u Industrijskoj ulici 40,    Caffe bar - restoran u Industrijskoj 40, te dodatnih 1500 m2 zatvorenog skladišta.
 
Tvrtka Alles d.o.o. organizirana je kao kompletna cjelina koja ima zatvoren krug poslovanja: komercijalu, knjigovodstvo, proizvodnju, transport, prodaju i prezentiranje novih proizvoda.
U proteklih 18 godina uz puno rada, truda i dokazivanja tvrtka Alles d.o.o. stekla je veliki ugled kod domaćih i stranih proizvođača, uvoznika i zastupnika inozemnih poduzeća, te smo i sami postali uvoznici određenih grupa proizvoda.
Poslovanje temeljimo na bazi kvalitetnih UGOVORA O POSLOVNOJ SURADNJI.
 
Uz stručne i kvalitetne djelatnike stojimo na usluzi svim našim kupcima i dobavljačima u svakom trenutku.
 
alles_medium

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u