Catalog.hr

Četvrtak, 09. 02. 2023. Online 324 korisnika
Država

PEVEC na Jesenskom sajmu u Gudovcu

 

 

PEVEC na Jesenskom sajmu u Gudovcu – Novo u ponudi, peći na drva različitih modela

 

Nakon otvorenja PEVEC trgovine u Bjelovaru, nedavno su poslovanje pokrenuli i u Vrbovcu,  otvorivši nešto veći prodajni prostor sitne poljoprivredne mehanizacije. Ponuda obuhvaća male traktore, kosilice, trimere i motorne pile najvećeg europskog proizvođača Stiga Alpina.
 
– Moje pravilo je imati robu za sva četiri godišnja doba. Jučer su nam došle peći na drva koje su sastavni dio jesenske ponude i riječ je o desetak različitih modela i vrsta. Jedan dio odnosi se na građevinsku opremu, a tu je i raznovrstan alat.
Ovom prilikom najavljujem dolazak panela za hale, koji su nastavak na našu osnovnu djelatnost, dakle program regala. Paneli će nam stizati iz jedne tvornice iz Rumunjske i nadamo se uspješnom proširenju djelatnosti.

 
S obzirom da je gudovački sajam jedna posebna prilika, Pevec za svoje kupce uvijek osigurava razne popuste koji dosežu čak 40 i 50 posto za sezonsku ponudu, jer početkom proljeća krećemo s novim artiklima, rekao je Zdravko Pevec prvog dana 29. Jesenskog međunarodnog Bjelovarskog sajma u Gudovcu. 
 
 
 
 
2022 09 09 sajam jesenski 3 140

2022 09 09 sajam jesenski 3 143

Pregleda: 199   Napisano: 12.09.2022. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u