Catalog.hr

Nedjelja, 18. 03. 2018. Online 329 korisnika
Država

Što znači biti Oriflame suradnikom?

 

Svatko može postati Oriflame suradnikom - Oriflame poslovna prilika je jedinstvena i nenadmašna. Nudeći iznimnu fleksibilnost svakom suradniku, Oriflame se uklapa u svaki način života.

Bez obzira da li vam je potrebna dodatna zarada ili ste se odlučili za izgradnju samostalne karijere koja vam donosi financijsku neovisnost, Oriflame je prilika za svakoga! Neovisno jeste li zaposleni ili radite samo honorarno, radite li od kuće ili studirate, jeste li u mirovini ili ste kod kuće s djecom, sami određujete koliko i kada ćete raditi - sami ste svoj šef! Iznos vaše zarade ovisi o vama, sami određujete svoju zaradu koja zavisi isključivo o uloženom radu!

Uživajući u ekskluzivnim kozmetičkim proizvodima, susrećete uvijek nove ljude i stvarate nova prijateljstva. Ostvarite priliku za međunarodna putovanja na Konferencije, sudjelujte na ekskluzivnim događanjima i uživajte u priznanjima za ostvarene rezultate.

Pružamo vam priliku za osobni i profesionalni razvoj utemeljen na Oriflame treninzima ili seminarima, koje većinom održavamo potpuno besplatno! Uz trajno praćenje trendova ljepote i mode pružamo vam priliku bez financijskog rizika za vas!

Kao novi suradnik imate podršku iskusnijeg suradnika kao mentora, koji će vas voditi i pomagati vam. Vaš Sponzor će vas upoznati s Oriflameom, dati vam potrebne informacije te vam pomoći kod usvajanja znanja potrebnih za početak poslovanja.

Tko bi trebao postati Oriflame suradnik?

Svatko!

Želite li isključivo uštedjeti kupujući za sebe i svoju obitelj, dodatno zaraditi ili izgraditi vlastitu karijeru, svakako postanite Oriflame suradnik. Vaša je odluka što želite ostvariti, a mi smo ovdje da vas podržimo u tome. Da li ste zainteresirani kako postati članom Oriflamea? Kliknite ovdje i doznajte kako...

ŽELIM SE UČLANITI!

 

Oriflame University

 

Oriflame kompanija se ponosi ponudom svojih obimnih trening programa osmišljenih u svrhu unaprijeđenja poslovanja, ali i vezano uz njegu, ljepotu i proizvode. Naši trening programi održavaju se besplatno za suradnike i lidere. Programi pokrivaju sva područja koja su potrebna suradniku od prvoga dana kako bi započeo svoj uspon i ostvario rast unutar Oriflamea.


Pregleda: 941   Napisano: 25.06.2014. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u: