Catalog.hr

Četvrtak, 19. 07. 2018. Online 322 korisnika
Država

NKD - Nabava

 
U sjedištu koncerna NKD u gradu Bindlach pored Bayreutha odvija se planiranje svih djelatnosti kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini. U to spada i osmišljena i željama kupaca usmjerena nabava naših proizvoda.
 
Naši stručnjaci iz odjela za nabavu u skladu sa sloganom »lijepo. povoljno« kupuju proizvode koje zatim nalazite u našim prodavaonicama NKD-a i internetskoj trgovini na nkd.com.
 
Ti proizvodi kod kojih je odnos između cijene i kvalitete izuzetno povoljan, su sljedeći: modna, funkcionalna i prije svega kvalitetna odjeća za cijelu obitelj, modni dodaci za svaku priliku, dekorativni proizvodi za dom, donje rublje, kućni tekstil (stolnjaci, posteljina, ručnici), pomagala za domaćinstvo, proizvodi pogodni kao dar i električni uređaji.
Odjelu za nabavu pomažu i uredi za nabavu u Aziji
 
 
Naše usluge od A (atmosfera – ugodna za kupovinu) do Z (zadovoljstvo)
 
Zbog koncepcije naših prodavaonica, ugodne za kupce, bez teškoća ćete pronaći tražene proizvode i našu aktualnu ponudu. Za ugodnu atmosferu pobrinut će se prodavačice svojom osposobljenošću i spremnošću da vam priskoče u pomoć. U anketama kupaca naše se prodajno osoblje glede pitanja koja se odnose na ljubaznost prodavača, redovito svrstava u sam vrh.
 
U svim našim prodavaonicama vam nudimo mogućnost plaćanja odabranih proizvoda s platnim karticama. Također vam garantiramo 14-dnevnu mogućnost zamjene proizvoda. Nudimo vam također i poklon bonove u vrijednosti prema vašoj želji.
 
Uvjereni smo da bi lijepe stvari cjenovno morale biti dostupne svakome. Naš odjel za nabavu i kreativni odjel prate aktualne modne trendove te ih po izuzetno povoljnoj cijeni na najbrži mogući način šalju u prodavaonice. O aktualnoj ponudi i akcijama u privlačnim katalozima redovito obavještavamo naše kupce.
 

Pregleda: 1331   Napisano: 23.09.2014. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u