Catalog.hr

Četvrtak, 21. 03. 2019. Online 337 korisnika
Država

Otvara se prva Momax trgovina!

 

 

 

Zakoračite u oazu inspiracije, modernog namještaja i svih detalja koje možete zamisliti. Savršena rješenja za opremanje životnih prostora na jednom mjestu i po super cijenama.

Pronađite idealan komad namještaja, pribora, detalja ili rasvjete i uz bogatu Mömax ponudu uredite svoj prostor iz snova. 
 
 
 
Austrijski lanac trgovina s namještajem Mömax otvara svoju prvu hrvatsku poslovnicu u srijedu, 13. lipnja, u Zagrebu.
 
Na dan otvorenja posjetitelje očekuje 20 do 55 posto popusta na određene proizvode, a kupci će kroz cijelu godinu imati priliku uživati u pristupačnim “za svačiji džep” cijenama, kako ističe voditeljica marketinga Martina Perić.
 
Osim toga, poslovnica sadrži i Kutak otkrića, odnosno kutak u kojem će se nalaziti zadnji ili oštećeni komadi namještaja s cijenama nižim i za 70 do 80 posto.
 
Zagrebačka poslovnica Mömaxa zapošljava 40 radnika, a radi se o 66. Mömaxovoj poslovnici na europskom tržištu.
 
Mömax ima svoje poslovnice i u Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Rumunjskoj, a kroz sljedeće dvije godine ova trgovina namještajem ima u planu otvoriti još jednu poslovnicu u Zagrebu i još nekoliko u većim gradovima u Hrvatskoj.
 
- Poslovnica u Zagrebu otvara se 13. lipnja na lokaciji Slavonska avenija 106 i to je 66. poslovnica Mömaxa koji ove godine slavi 15. godina postojanja.
 
Kupce na dan otvorenja očekuju posebne pogodnosti i veselimo se njihovom dolasku u što većem broju jer smo sigurni da će se oduševiti – izjavila je Martina Perić, voditeljica marketinga kompanije.
 
Ponudu i promotivne popuste pogledajte u novom katalogu a vrijedi do 21.06.2018.
 
Prelistaj Momax katalog
 
 
 
 
Austrijski lanac trgovina s namještajem Mömax otvara svoju prvu hrvatsku poslovnicu u srijedu, 13. lipnja, u Zagrebu.
 
 
Izvor: Novac hr

Pregleda: 566   Napisano: 11.06.2018. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u