Catalog.hr

Nedjelja, 15. 07. 2018. Online 327 korisnika
Država

Otvorena prva Ikea u Hrvatskoj

 
Švedska Ikea otvorila je vrata svoje prve robne kuće u ovom dijelu Europe, u Rugvici kraj Zagreba. Svečanom otvorenju nazočili su među brojnim uzvanicima predstavnici Vlade i predsjednik Ivo Josipović.
 
Josipović je čestitao predstavnicima švedske kompanije i svim državnim tijelima koja su pridonijela realizaciji ove oko 700 milijuna kuna vrijedne investicije. Izrazio je nadu da će se u sklopu nje naći mjesta za suradnju s hrvatskom drvnom industrijom i mjesto proizvođača na policama Ikeinih centara diljem svijeta.
 
Prema švedskoj tradiciji, uoči svečanog otvorenja robne kuće predstavnici Ikee u prisustvu švedskog Veleposlanstva u RH, spomenutih državnih dužnosnika te lokalnih predstavnika i partnera zasadili su stablo i prerezali vrpcu.
 
 

Za građane koji iz smjera Zagreba ne idu osobnim automobilom, IKEA je osigurala autobus koji kreće sa Savskog mosta. Red vožnje autobusa dostupan je na internetskoj stranici www.IKEA.hr.

Robna kuća otvorena je radnim danom i subotom od 10:00 do 20:00 sati, a nedjeljom od 10:00 do 18:00 sati. 

Gradnja robne kuće IKEA Zagreb koja zapošljava 335 ljudi, započela je 28. kolovoza 2013. godine, a u nju je investirano više od 750 milijuna kuna.

Prostire se na 38.000 m2 i u njoj se nalazi izložbeni prostor u kojem su dizajneri interijera uredili pet domova i više od 60 soba za inspiraciju.

 

  

Pregleda: 1194   Napisano: 21.08.2014. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u