Catalog.hr

Srijeda, 20. 06. 2018. Online 349 korisnika
Država

Fero-Term - Trendovi uređenja kupaonice u 2013.god.

 

Potražite svoju novu kupaonicu u Fero-Termu
 
Sada, kada smo proživjeli sve ekonomske uspone i padove u 2012. godini, a preživjeli smo i predviđeni smak svijeta, sve nas je više koji smo se odlučili na preuređenje pojedinih dijelova svog doma. I pogodite što? 
 
Najveći broj nas se odlučuje na adaptaciju kupaonice i investiranje upravo u tu prostoriju. Zašto?
 
Nakon dugog i napornog dana, punog stresa, postalo je jasno da je kupaonica puno važniji faktor od samo funkcionalne prostorije u Vašem domu. To je kutak koji koristimo za dotjerivanje prije posla, osvježenje nakon cjelodnevnog trčanja uokolo, do male privatne oaze mira u kojoj se opuštamo pa se stoga danas uređenju kupaonice pridaje sve više i više pozornosti. 
 
Lijepa, stilski uređena čak i luksuzna kupaonica postaje svakodnevnica i nešto za čime se odlučuje sve veći broj ljudi. 
 
Inovacije u dizajnu, dekoracijama, namještaju i oblogama su svakodnevne, stoga Vam zasigurno neće nedostajati ni ideje ni proizvoda prilikom ulaska u Vaš projekt zvan „Nova kupaonica“. 
 
U novom katalogu Vam donosimo sve o novim trendovima, tehnologijama, dajemo korisne savjete o kupnji kao i inspiracije kako urediti “Malu kupaonicu” koja nam radi pomanjkanja prostora u većini slučajeva stvara najveći problem. 
 
Sve Vas koji ste se odlučili na korak uređenja ili tek razmišljate preurediti svoju oazu mira, pozivamo da nam se obratite s povjerenjem i posjetite neki od Fero-Term prodajnih centara gdje će Vam naš stručni tim pomoći u donošenju jedne toliko bitne i poprilično teške odluke. 
 
Nova ponuda vrijedi do 05.05.2013.
 
 
Prelistaj katalog
 
 
 
 
2f61s5b8zhqwa1zo7u1y.jpg

Pregleda: 8577   Napisano: 11.03.2013. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u