Catalog.hr

Utorak, 02. 06. 2020. Online 333 korisnika
Država

BauWelt – dom po mom

 

U BauWeltu ćete pronaći veliki izbor proizvoda za uređenje doma i vrta, vrhunske kvalitete po najpovoljnijim cijenama
 
BauWelt trgovina nudi koncept "uradi sam", sve za male i velike majstore, a za uređenje doma, vrta, terase i sve za slobodno vrijeme.
 
Asortiman proizvoda je raznolik - na prodajnoj površini od 6.000 kvadratnih metara u ponudi je preko 30.000 artikala za gradnju, dom i vrt. Osnovnu ponudu čini građevinski materijal, rasvjeta, keramika i oprema za kupaonice, aparati i alati za kuću i vrt, vrtne garniture te veliki i privlačni asortiman proizvoda za kućnu dekoraciju s povoljnim cijenama.
 
Posebna se pažnja daje upravo konceptu "uradi sam" osiguravajući kroz asortiman opremu i alate pomoću kojih krajnji kupci mogu s lakoćom obaviti sve poslove u vlastitom domu i vrtu.
 
Ono po čemu se BauWelt razlikuje od ostalih sličnih centara jest činjenica da se nalazi u sklopu trgovačkog centra Supernova te tako osigurava mjesto za kupnju za sve članove obitelji na jednom mjestu, štedeći time vrijeme kupovine. Posebno je atraktivna naša zelena oaza, naš vrtni centar u kojemu ćete pronaći veliki izbor: sobnog i vanjskog bilja, sadnica, lončanica, opreme i strojeva za uređenje vrta, vrtne garniture, suncobrane, bazene i još puno toga.
 
Dođite u Bauwelt gdje će vas dočekati naš stručni tim prodavača i velika ponuda proizvoda. Bauwelt je mjesto ugodne kupnje i mjesto gdje ćete urediti dom po svom.
 
Za dodatne informacije molimo kontaktirajte na broj telefona: +385 1 6278 230 ili mailom na info@bauwelt.hr

Pregleda: 1655   Napisano: 02.05.2016. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u