Catalog.hr

Srijeda, 20. 06. 2018. Online 351 korisnika
Država

Info

 

Hervis SportsClub : Pogodnosti
 
DO 4% BONUSA GODIŠNJE!
Bavljenje sportom donosi korist: prilikom svake kupnje karticom Hervis SportsClub, vrijednost kupnje pribrojava se iznosu na vašem računu (isključena je samo kupnja poklon bonova Hervis). Vaša se kupnja uzima u obzir, čak i ako se radi o kupovini robe po sniženim cijenama ili kupovini u nekoj od drugih država koje su uključene u sustav Hervis SportsCluba (podaci o uključenim državama nalaze se na www.hervis.hr). Ukratko: viši iznos kupnje po isteku jedne godine donijet će vam veći bonus.
 
OBITELJSKI BONUS 
4 kartice, 1 račun
S obiteljskom karticom možete povećati svoj godišnji bonus. Obitelj može dobiti do 4 kartice, a promet se bilježi na zajedničkom računu. Prilikom preuzimanja kartica odredite nositelja obiteljskog bonusa na čijem će se računu bilježiti zajednički promet kartica svih članova obitelji. Jedini uvjet za dobivanje obiteljske kartice je isto stalno prebivalište.
 
IZNIMNE PONUDE ZA ČLANOVE HERVIS SPORTSCLUB
Hervis svoje vjerne članove uvijek iznova iznenađuje. Popusti, dani povoljne kupnje za članove kluba, ponuda pojedinih proizvoda i usluga po posebnim cijenama i još mnogo toga, tek su dio iznimne ponude samo za vlasnike Hervisove sportske kartice.
 
BESPLATNA DOSTAVA
Vi se bavite sportom, a mi dostavom: besplatna dostava u krugu od 20 kilometara (osim dostave na otoke) većih i težih proizvoda kupljenih na prodajnom mjestu Hervis. Kao članu kluba nije vam se potrebno baviti prijevozom velikih i teških proizvoda kao što su sprave za fitnes, jer ih besplatno dostavljamo od trgovine do vaših vrata.
 
GARANCIJA POVRATA NOVCA
Kao član kluba možete u roku od 6 tjedana i bez računa vratiti neupotrijebljene proizvode u originalnoj ambalaži. Uz predočenje Hervisove sportske kartice, vraćamo vam novac. Povrat novca moguć je samo u onoj državi u kojoj ste kupili proizvod.
 
GARANCIJA ZAMJENE
Ako kao član kluba iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni s proizvodom koji ste kupili u jednoj od Hervisovih poslovnica, možete ga zamijeniti u roku od 6 tjedana i bez računa – čak i nakon prve upotrebe, ako proizvod pritom ostane neoštećen i čist. Proizvod ćemo vam zamijeniti uz predočenje Hervisove sportske kartice. Zamjena proizvoda moguća je samo u onoj državi u kojoj ste kupili proizvod.

 

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u