Catalog.hr

Utorak, 18. 06. 2019. Online 329 korisnika
Država

Info

 

EMMEZETA  Poklon bonovi

Želite darivati a ne želite pogriješiti? Emmezeta ima idealno riješenje za Vas.

Poklonite Emmezeta Poklon bon.
Jedini poklon koji svi rado dobivaju, jer u Emmezeti uvijek mogu pronaći nešto po svom ukusu.

Poklon bon dolazi u vrijednostima od 50, 100, 200, 500 i 1000 kn u prigodnoj kuverti.

Poklon bon možete kupiti na blagajni u svakom našem prodajnom centru i platiti ga na rate.

Poklon bon

 

Dostave i montaže

Da li se montaža i dostava naplaćuju i ako da zašto?

Cijena ovih usluga nije ugrađena u same proizvode zato što Emmezeta daje kupcima mogućnost izbora uz garanciju povoljne cijene. Dakle ako niste zainteresirani za ovu vrstu usluge zašto bi zbog toga plaćali skuplje proizvode? Možda imate veće vozilo ili prijatelja stolara koji se razumije u montažu namještaja? Za sve ostale slučajeve tu su naši profesionalni dostavljači i monteri koji će brzo, precizno i profesionalno dovesti do vašeg praga ili dostaviti na zadnji kat zgrade i montirati sve kupljeno u našim dućanima. Kupljeno u web shopu također dostavljamo na području cijele Hrvatske, a montaža je dostupna na upit te isključivo u krugu 100 km od dućana.

Kako dogovaram dostavu i montažu?

Budući da cijena nije uključena u proizvod bitno je kod kupovine naglasiti da želite tu uslugu i ona će biti aktivirana. Usluge se obračunavaju po cjeniku ovisno o količini i gabaritima kupljenih proizvoda.

Da li mogu dogovoriti samo montažu bez dostave?

Naravno, možete birati zbirnu (dostava + montaža) ili pojedinačnu uslugu (samo dostava ili samo montaža). Cijena se tada umanjuje za uslugu koju ne koristite.

Za koliko dana mi možete dostaviti kupljeni proizvod?

Kupljene proizvode dostavljamo u roku 3-10 dana. Obavlja ju naš vanjski partner specijaliziran za dostave i montaže. Točno vrijeme dostave biti će dogovoreno telefonski. Moguća je i Express dostava u roku od 48 sati. Cijena ove usluge je 50% na standardni cijenik. Dostava i montaža plaćaju se pouzećem u gotovini direktno dostavljačima.

Dostavljate li na području cijele Hrvatske?

Da, dostava je osigurana na području cijele Hrvatske, te se obavlja u roku 3-10 radnih dana, uključujući i otoke.

Da li mi prilikom dostave i montaže možete i odmontirati staru kuhinju/dnevni/sobu itd.?

To nije standardna usluga no moguće je dogovoriti. Potrebno je da unaprijed najavite sve potrebne radove, na osnovu kojih će se dogovoriti cijena usluge.

Hoćete li mi prilikom montaže spojiti vodu, struju i plin?

Ne, to ne smijemo. Naša ekipa je specijalizirana isključivo za montažu raznih elemenata, i nije ovlaštena za spajanje na vodu, struju, plin. Te poslove mogu obavljati samo od strane državnih službi certificirane osobe, obrti ili tvrtke.

Izlaze li djelatnici Emmezete na izmjeru prostora?

Ova usluga trenutačno nije dostupna, ali naši prodajni stručnjaci dati će Vam jasne upute kako jednostavno i sigurno kako da sve potrebne izmjere obavite sami.

Da li moguće kupiti u BiH i da li dostavljete u BiH?

Proizvode trenutačno nije moguće kupovati van granica Hrvatske pa tako niti u BiH. Dostavu vršimo do granice, a obračun cijene dostave ovisi o količini kupljene robe i kilometraži od prodajnog centra do mjesta isporuke (vanstandarna usluga).

Reklamacije

Mogu li vratiti proizvod koji mi ne odgovara?

Možete. Ukoliko ste ga kupili prije manje od 7 dana, a proizvod ima originalnu ambalažu, te nije upotrebljavan, uz predočenje računa zamijeniti ćemo ga za neki drugi proizvod po vašem izboru u vrijednosti vraćenog proizvoda ili većoj uz nadoplatu. U slučaju tehničke robe, naše stručno osoblje morat će se prethodno uvjeriti u ispravnost proizvoda. Iz ovog pravila izuzete su knjige, DVD/CD te tehnički uređaji.

Što ako je proizvod neispravan ili ima grešku?

Ukoliko se utvrdi da je prilikom kupnje proizvod imao skriveni nedostatak ili oštećenje, a radi se o proizvodima opće potrošnje, zamijeniti ćemo Vam oštećeni za novi proizvod. Tehnički proizvod s nedostatkom/neispravan mora dobiti od ovlaštenog servisera "potvrdu o neispravnosti i nepopravljivosti". Na temelju te potvrde, a u jamstvenom roku ostvarujete pravo na novi proizvod.

 

Izvor: Emmezeta

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u