Catalog.hr

Četvrtak, 12. 12. 2019. Online 337 korisnika
Država

Otkrijte svijet oceana u Avenue Mallu Osijek!

 

 
Ovog ljeta, Avenue Mall Osijek pripremio je za svoje posjetitelje puno novih iznenađenja! Tijekom srpnja i kolovoza, poklanjamo vam novu National Geographic izložbu pod nazivom „Ocean Soul“.
 
Izložba će biti postavljena od 11. srpnja u prizemlju i otvorena je za pogledati u radno vrijeme Centra.
 
Dok uživate u prekrasnim fotografijama oceana, sigurni smo da ćete uživati i u prekrasnoj atmosferi morskih dubina koja je zavladala cijelim Avenue Mallom! Brian Skerry će vam svojim fotografijama dočarati svu ljepotu i misteriju oceanskog dna, a prizori nesvakidašnjeg oceanskog života odvest će i vašu maštu pod vodu.  
 
Ovo je peta i zasad posljednja i nama najdraža izložba putujući fotografija National Geographica u Avenue Mallu Osijek.
 
U sklopu predstavljanja izložbe i upoznavanja sa oceanskim svijetom, 12. i 13. srpnja od 18h svi posjetitelji će se moći okušati u kreativnoj radionici na kojoj će se izrađivati ribice i morski motivi origami tehnikom. Pridružite nam se i veliki i mali i pokažite svoje vještine u presavijanju papira.
 
Dakle, od ovog vikenda svi ste pozvani da uživate s nama u ljetnoj morskoj atmosferi, no osim izložbe i origami radionice, u suradnji s osječkim ZOO vrtom cijelog ljeta nagrađujemo i poklanjamo vam besplatne ulaznice za posjet ZOO vrtu! Nastavite svoju osječku morsku avanturu u najvećem novoobnovljenom zološkom vrtu u Hrvatskoj, u kojem obitava čak 650-tak životinja, od toga  80-tak vrsta životinja je u terariju i 20-tak vrsta u akvariju.
 
Već od samog ulaza u akvarij i terarij osječkog ZOO-a, može se naslutiti da se radi o drevnom majanskom hramu, bogato dekoriran prepoznatljivim likovima stare civilizacije koja se prostirala na teritoriju današnjeg južnog Meksika, Gvatemale, Hondurasa, El Salvadora i Beliza. Terarijem dominira “drvo života”, koje su kipari prozvali Avatarom, čije je stablo usađeno u samo središte heksagona, a  snažne grane dižu se do samog vrha stropa.
 
Akvarij je vještim umjetničkim rješenjem prerušen u nepregledno čarobno morsko plavetnilo.
Za sve željne vrijednih nagrada i ljubitelja fotkanja, uskoro vas očekuje izbor za najbolji morski selfie, stoga nas pratite na našoj FB stranici i osvojite vrijedne nagrade!
 
Uz sve to, nikako nemojte propustiti kavu i druženje uz morski svijet i akvarije Lotus bara koji vam također priprema velika iznenađenje i bogate ljetne nagrade!
 
Otkrijte svijet oceana i uživajte sa cijelom obitelji u pravom morskom ugođaju ovog ljeta u Avenue Mallu Osijek!
 
Vidimo se u Avenue Mallu Osijek!
 
 

Pregleda: 1186   Napisano: 23.07.2014. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u